דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי ליים
ריבועי ליים מיוחדים וטעימים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית בראוניז (בעיקר בפינות).
  • 2 מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח, מוסיפים את החמאה ולשים עד שהמרקם דומה לקוסקוס או חול רטוב. את הבצק מעבירים לתבנית, ומסדרים אותו בעזרת לחיצות של הידיים שיכסה בצורה שווה את התבנית. חשוב לוודא שהבצק מהודק ואחיד. אופים בתנור החם למשך כ- 20 דקות.
  • 3 בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים את הקמח והסוכר יחד וטורפים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה. מוסיפים את יתר המצרכים וטורפים לבלילה אחידה.
  • 4 את המילוי מוזגים על התחתית החמה שיצאה מהתנור, ומחזירים לעוד 20 דקות לתנור. המילוי צריך להיות יציב ולא רוקד כשמנערים קלות את התבנית.
  • 5 מקררים לחלוטין לפני שפורסים ל- 15 יחידות שוות ומקשטים באבקת הסוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם אין ליים בהחלט אפשר להשתמש בלימון.

ציוד נדרש: תבנית בראוניז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 21.4% 9.4% 69%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב