דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה מבצק זיתים
פיצה מבצק מיוחד עם זיתים
  • 1 לערבב את הביצים ולאחר מכן את כל שאר המצרכים למסה אחידה (אפשר עם מזלג).
  • 2 להעביר את התערובת אל תבנית משומנת (קלות!) בעזרת מרית. אני השתמשתי בתבנית פאי עגולה מתפרקת בגודל 28 והמסה עלתה בערך פי 2 בגובה.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד להזהבה.
  • 4 להוציא את הבצק האפוי מהתנור (לא לכבות את התנור).
  • 5 לערבב את רסק העגבניות עם הבזיליקום, המלח והסוכר, ולמרוח על פני הבצק. לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת ולהכניס לתנור ל- 10 דקות נוספות.
  • 6 להוציא שוב מהתנור, להוסיף את כל התוספות שאוהבים (אפשר גם רבע קופסת שימורים של אננס כמו שאני שמתי) ולהכניס לתנור ל- 10 דקות נוספות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי עגולה מתפרקת בגודל 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 30.9% 31.1% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב