מצרכים למתכון
29 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (מספר הפטריות הממולאות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כיף לפתוח את הארוחה החלבית עם מנה כזאת
- 1 קוטמים את הרגליים של פטריות השמפיניון וקוצצים אותן דק.
- 2 במחבת עם שמן זית מאדים את הבצל, החלק הלבן של הבצל הירוק, הכרישה, השום, הפטריות ורגלי השמפיניון עד להשחמה.
- 3 מעבירים את המלית לקערה ומוסיפים את הנענע, הפטרוזיליה, הבצל הירוק וגבינת הפטה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
- 4 מסדרים את הפטריות בתבנית, מזליפים מעליהם מעט שמן זית, מלח ויין לבן, עוטפים בנייר כסף ואופים במשך כ- 10 דקות בחום של 180 מעלות.
- 5 כאשר הפטריות התקררו ממלאים אותן במלית שהכנו, ואופים שוב בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות להשחמה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם אידוי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.8% |
35.2% |
16.2% |
37.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב