דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טחול עוף מוקפץ במחבת
תבשיל נהדר בתיבול קוריאני טעים וחריף
  • 1 בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה, מוסיפים את הטחול ומחזירים למקרר לחצי שעה.
  • 2 במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את הבצל במשך כ- 5 דקות, מוסיפים את הפלפל האדום והטחול, מטגנים כ- 15 דקות, מוסיפים את השעועית ירוקה ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
  • 3 מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השומשום והבצל הירוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את טחול העוף. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 35.9% 7.4% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב