מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המקלונים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אי אפשר להפסיק לנשנש
- 1 לערבב את כל הגבינות עם הביצה ולהניח בצד.
- 2 לפרוס שני דפים של עלי פילו אחד על השני, להבריש אותם במעט שמן ולחתוך למלבנים בגודל הרצוי (למרות שכל עלה פילו יכול להיות מקלון, אך יותר נוח להשתמש בשני עלים למקלון - אפשר גם לחתוך לחצי). על כל מלבן להניח בצד הקרוב 2-3 כפות ממילוי הגבינות ולגלגל למקלון.
- 3 לסדר כך את כל מקלוני הפילו עם הפתח למטה על נייר אפייה בתוך תבנית.
- 4 להבריש כל מקלון בביצה הטרופה ולפזר מעל את השומשום.
- 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהמקלונים מזהיבים.
- 6 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
18.4% |
26.9% |
54.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב