מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הלחמניות הכי טעימות שיש
- 1 לנפות את הקמח לקערת המיקסר, להוסיף את השמרים ולערבב עם כף. להוסיף את הסוכר ולערבב שוב עם הכף. להוסיף את כל המצרכים מלבד המלח לקערת המיקסר וללוש היטב עם וו לישה למשך 3 דקות.
- 2 לאחר 3 דקות להוריד את הבצק מוו הלישה, להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל עוד כ- 2 דקות.
- 3 להכין מהבצק כדור ולמרוח אותו בשמן מכל הכיוונים, לשים בקערה ולהתפיח עד להכפלת הנפח (כשעה).
- 4 לאחר שהבצק תפח להוריד את הנפח על ידי אגרופים עם הידיים וללוש שוב עם הידיים במשך דקה. להתפיח שוב ל- 30 דקות נוספות.
- 5 לאחר ההתפחה השנייה להכין מהבצק כדורים (יוצאים 12 כדורים קטנים/בינוניים). לסדר את הכדורים בתבנית עם נייר אפייה ולכסות במגבת יבשה ונקייה. לתת התפחה נוספת של כ- 15-20 דקות. זה הזמן להדליק את התנור על חום של 185 מעלות.
- 6 לפני האפייה בתנור למרוח את הלחמניות עם הביצה המהולה בשמן ולפזר מעל את השומשום. לאפות בתנור למשך 20-30 דקות (עד להשחמה). כשמוכן לצנן את הלחמניות על רשת.
- 7 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ לחצות את הלחמניות המתוקות ולמרוח שוקולד למריחה שאוהבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
15.2% |
10.7% |
73.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב