מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להקציף את הביצים שלמות ביחד עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לתפוח, להוסיף בכמה פעמים את כוס הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהתערובת תפוחה.
- 2 בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפיה, הקקאו וגרידה מהתפוז.
- 3 להוסיף את מיץ התפוזים (בערך כוס - מ- 2 תפוזים גדולים).
- 4 להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן. אח"כ להוסיף לסירוגין את היבשים ומיץ התפוזים. לערבל עד שכל התערובת אחידה ולא מעבר לכך.
- 5 לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה, לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
- 6 לבשל על הגז את השוקולד, הקקאו, כפות הסוכר ורבע כוס מים עד שהשוקולד נמס. לכבות את הגז. להוסיף את המחמאה ולערבב עד שהיא נמסה כולה.
- 7 לדקור את העוגה הקרה עם מזלג ולשפוך את הקרם החם על העוגה עד שיכסה את כולה.
- 8 לקשט בסוכריות צבעוניות.
- 9 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן לקשט בקצפת את העוגה לאחר שהקרם התקשה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
21.5% |
8.6% |
69.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב