דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה פסטה ברוטב עגבניות וזיתים
מאפה פסטה לארוחת הערב
  • 1 מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, ומחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 מטגנים את הבצל עם האורגנו בשמן עד להזהבת הבצל.
  • 3 מערבבים היטב בקערה את יתר המצרכים, ומוסיפים אליהם את הבצל המטוגן והפסטה המבושלת.
  • 4 מעבירים לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת ואופים בתנור למשך כ- 15 דקות עד להזהבת הגבינה. מגישים חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 13.1% 14.7% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב