דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה פסטה לארוחת הערב

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, ומחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 מטגנים את הבצל עם האורגנו בשמן עד להזהבת הבצל.
  • 3 מערבבים היטב בקערה את יתר המצרכים, ומוסיפים אליהם את הבצל המטוגן והפסטה המבושלת.
  • 4 מעבירים לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת ואופים בתנור למשך כ- 15 דקות עד להזהבת הגבינה. מגישים חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)323213
חלבונים (גרם)10.5 6.92
פחמימות (גרם)5033
מתוכן סוכרים (גרם)3.25 2.15
שומנים (גרם)9.34 6.16
מתוכם שומן רווי (גרם)2.22 1.46
כולסטרול (מ"ג)8.85 5.83
נתרן (מ"ג)522.6344.5
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 0.87
מים (גרם)30.820.31
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.858.47
ויטמין B (מ"ג)0.440.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.865.84
ויטמין C (מ"ג)6.984.6
ויטמין E (מ"ג)0.120.08
ויטמין K (מק"ג)18,66812,306
סידן (מ"ג)93.5661.68
ברזל (מ"ג)0.50.33
מגנזיום (מ"ג)11.987.9
זרחן (מ"ג)29.2519.28
אבץ (מ"ג)0.210.14
אשלגן (מ"ג)102.6267.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.32

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 13.1% 14.7% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.