דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה פילו עם גבינה ודובדבנים
נהדר להכין בשיא עונת הדובדבנים
  • 1 לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב את כל מצרכי המלית יחד.
  • 3 לפרוס עלה פילו ראשון על נייר אפייה, להתיז עליו מעט שמן ולפזר מעט סוכר וניל. להניח עלה נוסף ושוב להשפריץ שמן וסוכר וניל. להניח את העלה השלישי ולפזר עוד מעט סוכר וניל (ללא שמן).
  • 4 בקצה העלים להניח את מלית הגבינה ולגלגל לרולדה.
  • 5 להתיז מעל מעט שמן ולפזר סוכר וניל.
  • 6 להעביר עם נייר האפייה לתבנית תנור (או עדיף לתבנית אינגליש קייק) ולאפות למשך כ- 45 דקות עד שהבצק זהוב.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר מעל לאחר האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 6.8% 21.5% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב