דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות לימון
חיתוכיות לימון קלות וטעימות, צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ
  • 1 לערבב את הפתיבר המרוסק עם הסוכר והחמאה המומסת.
  • 2 לשטח את התערובת בתבנית ולאפות בתנור על 180 מעלות למשך כ- 12 דקות.
  • 3 לערבב היטב את כל מצרכי שכבת הלימון.
  • 4 לצקת את שכבת הלימון על בסיס הפתיבר ולאפות למשך כ- 15-20 דקות עד להתייצבות.
  • 5 לצנן ולחתוך לקוביות (חיתוכיות).
  • 6 לקשט באבקת סוכר והרי לכם מתכון לחיתוכיות לימון!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 15x25.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 22.9% 9% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב