דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט נקטרינות בקרם שקדים
טארט קייצי מושלם
  • הכנת הבצק:
  • 1 להניח בקערה את הקמח והסוכר, לעבד מעט, להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 לשטח את הבצק על תבנית טארט ולהכניס למקרר למשך כשעה.
  • 3 לדקור בכמה מקומות עם מזלג ולהכניס לאפייה למשך כ- 15 דקות בחום של 170 מעלות.
  • 4 להוציא ולקרר.
  • הכנת קרם הפטיסייר:
  • 1 לחמם 3/4 כוס חלב ותוכן מקל וניל בקלחת.
  • 2 לערבב את החלמונים עם הסוכר, 1/4 כוס החלב שנותרה והקורנפלור בקערה.
  • 3 להוסיף את תערובת החלמונים לחלב תוך כדי השוואת טמפרטורה.
  • 4 לערבב על אש נמוכה את התערובת במטרפה למשך כ- 5 דקות עד אשר התערובת מסמיכה.
  • 5 להסיר מהאש, לשלב גרידת לימון ולקרר קירור מלא (כחצי שעה לפחות).
  • הכנת קרם השקדים והרכבת הטארט:
  • 1 בקערת המיקסר להניח את החמאה, הסוכר והמרציפן, להקציף מעט, להוסיף את השקדים הטחונים והקמח, לערבל מעט ולהוסיף את הביצה והרום (להגיע לתערובת קרמית).
  • 2 לשלב את קרם הפטיסייר לקרם השקדים, ולהקציף עוד כחצי דקה עד לקבלת מסה אחידה.
  • 3 להניח את הקרם על קלתית בצק האפויה למחצה, ולסדר את הנקטרינות החתוכות מעל הקרם (ניתן לשלב גם כמה דובדבנים מתוקים).
  • 4 להכניס את הטארט לתנור מחומם ל- 150-160 מעלות למשך כ- 50 דקות.
  • 5 לאחר האפייה להבריש בכף ריבת משמש מהולה בכפית מים חמים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון 22 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את תוכן חצי מקל הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 31.9% 9.8% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב