דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (בין 20-25 כדורים - מנה = כדור)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה צהובה
  • אופן הכנת הבצק:
  • 1 להניח את הסולת בקערה.
  • 2 ליצוק עם הידיים מעט מים ולהתחיל ללוש את בצק הסולת.
  • 3 להוסיף מדי פעם מים וללוש עד אשר נוצר בצק גמיש ונוח לעיבוד.
  • אופן הכנת המילוי:
  • 1 להניח את הבשר הטחון בקערית.
  • 2 להוסיף כמחצית מכמות הבצל הקצוץ.
  • 3 להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
  • אופן הכנת התבשיל:
  • 1 ליצוק שמן לסיר בינוני.
  • 2 לטגן בשמן את מחצית הבצל שנותרה.
  • 3 להוסיף מלח, פלפל ופפריקה ולבחוש מעט.
  • 4 להוסיף את המים לסיר ולהביא לידי רתיחה.
  • 5 להוסיף אל המים הרותחים את הכורכום ואת מרק העוף.
  • 6 לאחר רתיחה שנייה להכניס את כדורי הסולת אל המרק בזה אחר זה.
  • 7 לבשל כ- 20-25 דקות על אש גבוהה.
טיפ למתכון
טיפ - אפשר להוציא את הכדורים מן הסיר לכלי נפרד ולשמור ללא הרוטב. לפני הארוחה אפשר להכניס את הכדורים אל המרק ולחמם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.2% 19.5% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב