אופן הכנת הבצק:
1. להניח את הסולת בקערה.
2. ליצוק עם הידיים מעט מים ולהתחיל ללוש את בצק הסולת.
3. להוסיף מדי פעם מים וללוש עד אשר נוצר בצק גמיש ונוח לעיבוד.
אופן הכנת המילוי:
1. להניח את הבשר הטחון בקערית.
2. להוסיף כמחצית מכמות הבצל הקצוץ.
3. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן הכנת התבשיל:
1. ליצוק שמן לסיר בינוני.
2. לטגן בשמן את מחצית הבצל שנותרה.
3. להוסיף מלח, פלפל ופפריקה ולבחוש מעט.
4. להוסיף את המים לסיר ולהביא לידי רתיחה.
5. להוסיף אל המים הרותחים את הכורכום ואת מרק העוף.
6. לאחר רתיחה שנייה להכניס את כדורי הסולת אל המרק בזה אחר זה.
7. לבשל כ- 20-25 דקות על אש גבוהה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.