דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (בין 20-25 כדורים - מנה = כדור)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • אופן הכנת הבצק:
  • 1 להניח את הסולת בקערה.
  • 2 ליצוק עם הידיים מעט מים ולהתחיל ללוש את בצק הסולת.
  • 3 להוסיף מדי פעם מים וללוש עד אשר נוצר בצק גמיש ונוח לעיבוד.
  • אופן הכנת המילוי:
  • 1 להניח את הבשר הטחון בקערית.
  • 2 להוסיף כמחצית מכמות הבצל הקצוץ.
  • 3 להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
  • אופן הכנת התבשיל:
  • 1 ליצוק שמן לסיר בינוני.
  • 2 לטגן בשמן את מחצית הבצל שנותרה.
  • 3 להוסיף מלח, פלפל ופפריקה ולבחוש מעט.
  • 4 להוסיף את המים לסיר ולהביא לידי רתיחה.
  • 5 להוסיף אל המים הרותחים את הכורכום ואת מרק העוף.
  • 6 לאחר רתיחה שנייה להכניס את כדורי הסולת אל המרק בזה אחר זה.
  • 7 לבשל כ- 20-25 דקות על אש גבוהה.
טיפ למתכון
טיפ - אפשר להוציא את הכדורים מן הסיר לכלי נפרד ולשמור ללא הרוטב. לפני הארוחה אפשר להכניס את הכדורים אל המרק ולחמם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)6870
חלבונים (גרם)2.72 2.79
פחמימות (גרם)99
מתוכן סוכרים (גרם)0.22 0.23
שומנים (גרם)2.54 2.6
מתוכם שומן רווי (גרם)0.56 0.58
כולסטרול (מ"ג)5.57 5.71
נתרן (מ"ג)154.68158.55
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.16
מים (גרם)81.6783.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.591.63
ויטמין B (מ"ג)0.510.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.581.62
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.18
ויטמין C (מ"ג)0.470.48
ויטמין E (מ"ג)0.050.06
ויטמין K (מק"ג)0.240.25
סידן (מ"ג)5.185.31
ברזל (מ"ג)0.290.29
מגנזיום (מ"ג)3.243.32
זרחן (מ"ג)15.9416.34
אבץ (מ"ג)0.390.4
אשלגן (מ"ג)37.8738.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.2% 19.5% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?