מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות שקדים טחונים טעימות, קלות ומהירות
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
- 2 לשים במיקסר את החמאה, אבקת הסוכר והביצים, ולערבל במשך כ- 2 דקות על לאיחוד המצרכים. להוסיף את השמן, מיץ התפוזים ותמצית הוניל, ולהמשיך לערבל עוד כדקה. להוסיף את השקדים והקמח התופח, ולהמשיך לערבל עד לקבלת עיסה.
- 3 בעזרת כף להניח על תבנית עם נייר אפייה במרחק של כ- 2-3 ס"מ מעוגייה לעוגייה ולשטח אותן מעט. לאפות בתנור המחומם מראש למשך 10-15 דקות (תלוי בתנור ולכן יש לבדוק תוך כדי - העוגיות מוכנות כשהן מזהיבות).
- 4 להוציא את עוגיות השקדים מהתנור, לקרר מעט ולשחרר אותן מהתבנית.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.7% |
27.4% |
10% |
60.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב