דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פירות קייצית
אחת העוגות הכי טעימות בקיץ
  • 1 לערבב ביחד בקערה את הביצים עם הסוכר והיוגורט.
  • 2 להוסיף את החמאה הרכה ולערבב מעט.
  • 3 להוסיף את סוכר הוניל, גרידת הלימון והקמח, ולערבב באמצעות המטרפה עד לקבלת בצק אחיד. בינתיים לחמם את התנור לחום של 170-180 מעלות.
  • 4 בתחתית התבנית (רינג בקוטר 18 ס"מ עם נייר אפייה משומן או תבנית סיליקון) למזוג 2-3 כפות סירופ מייפל, ומעל להניח את הפירות החתוכים לפלחים (לא דקים מדי).
  • 5 מעל הפירות למזוג את תערובת הבצק ולאפות בתנור למשך כשעה, כשלאחר כחצי שעה להוריד את חום התנור ל- 160 מעלות.
  • 6 לזגג את העוגה החמה ב- 2 כפות סירופ מייפל מעל.
  • 7 לקרר את העוגה, לשחרר אותה מהתבנית ולהפוך על צלחת הגשה.
  • 8 הרי לכם עוגת פירות קייצית ביתית טעימה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 18 ס"מ עם נייר אפייה משומן או תבנית סיליקון (לא משומנת).

אם האפייה נעשית בתבנית רגילה יש לשים נייר אפייה בתחתית התבנית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 19.8% 9.6% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב