מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 351 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת דג טעימה ביותר לארוחת הצהריים
- 1 לשטוף את הדג ולחתוך לרצועות.
- 2 בקערה לשים את אבקת הטמפורה עם המים, מיץ הלימון והתבלינים (לערבב עד שלא יהיו גושים).
- 3 להניח את רצועות הדגים בתוך תערובת הטמפורה, לעטוף אותן בתערובת ולטגן בשמן החם משני הצדדים במשך 2 דקות מכל צד.
- 4 להניח את רצועות הדגים המטוגנות על נייר סופג.
- 5 אופן ההגשה: על צלחת להניח את הפיתה ובערימה להניח את רצועות הדגים.
- 6 לטפטף את רוטב הצ`ילי, לפזר מעל את השומשום ולקשט בחסה או סלט.
- 7 בתיאבון

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי המנה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
21.5% |
22.7% |
55.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב