מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 בעזרת סכין קוטמים את ראשי הקישואים ושומרים לכיסוי הקישואים בבישול (ככובעים). בעזרת כפית מרוקנים את הקישואים מתוכנם, שוטפים ומייבשים.
- 2 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המלית עד לאיחוד.
- 3 מחממים סיר עם מעט שמן ומים, ומאדים את קוביות העגבניות מספר דקות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים לרוטב הרותח את כל התבלינים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
- 4 ממלאים כל קישוא במלית הבשר ומכסים בראשי הקישואים שקטמנו.
- 5 מרפדים תחתית של סיר בינוני בחלק מן הרוטב שהכנו ומסדרים את הקישואים האחד ליד השני בסיר. מפזרים את האורגנו מעל הקישואים, יוצקים את יתרת הרוטב מעל הקישואים, מביאים לרתיחה על להבה בינונית ומעבירים לאש קטנה כשעה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.9% |
16.3% |
18.5% |
51.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב