1. בעזרת סכין קוטמים את ראשי הקישואים ושומרים לכיסוי הקישואים בבישול (ככובעים).
2. בעזרת כפית מרוקנים את הקישואים מתוכנם, שוטפים ומייבשים.
הכנת המילוי:
3. מניחים בקערה בשר טחון + בצל קצוץ + פטרוזיליה קצוצה + מלח + פלפל שחור.
4. מערבבים היטב את כל החומרים להכנת מילוי אחיד.
הכנת הרוטב:
5. מחממים סיר עם מעט שמן ומים ומאדים את קוביות העגבניות מספר דקות.
6. מוסיפים רסק עגבניות + 2 כוסות מים + מביאים לרתיחה.
7. מוסיפים לרוטב הרותח מלח לימון + סוכר + מרק עוף + פלפלת + כמון, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
הכנת התבשיל:
8. ממלאים כל קישוא במילוי הבשר ומכסים בראשי הקישואים שקטמנו.
9. מרפדים תחתית של סיר בינוני בחלק מן הרוטב שהכנו ומסדרים את הקישואים האחד ליד השני בסיר.
10. מפזרים את האורגנו מעל הקישואים.
11. יוצקים את יתרת הרוטב מעל הקישואים, מביאים לרתיחה על להבה בינונית ומעבירים לאש קטנה כשעה.