דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 628 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
דגי סלמון ברוטב אדום
סלמון ברוטב אדום
  • 1 משרים את הדגים הנקיים במעט מיץ לימון כחצי שעה.
  • 2 פורסים את העגבניות ואת הגמבה לפרוסות ומשטחים על תחתית של סיר בינוני שטוח.
  • 3 מניחים את הדגים על הירקות.
  • 4 מוסיפים את שיני השום, הפלפל הירוק החריף פרוס לעיגולים, המים, המלח ומביאים לרתיחה.
  • 5 מוסיפים את עלי הכוסברה המפורקים לעלים.
  • 6 בקערה נפרדת מערבבים רסק עגבניות, מים רותחים, מיץ לימון, סוכר, מרק עוף, פפריקה, קימל, כמון ושמן.
  • 7 שופכים את הרוטב מעל הדגים, מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות.
  • 8 משאירים את הדגים בסיר המכוסה הסגור לספיגת הטעמים ברוטב.
  • 9 בתיאבון!
טיפ למתכון
במקום אבקת מרק העוף ניתן להשתמש בתבלינים טבעיים כגון: פטרוזיליה, כורכום, שום, פרחי מוסקט ורוזמרין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 25.8% 31.1% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב