דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי תפוחים עם ג`לי
פאי תפוחים בציפוי ג`לי שכולם אוהבים
  • 1 הכנת הקלתית: מערבבים את כל המצרכים (במעבד מזון/מיקסר/ביד) עד ליצירת פירורים, מאחדים את הפירורים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לחצי שעה למקרר.
  • 2 בזמן שהבצק במקרר לוקחים 3 תפוחים גדולים ו- 2 תפוחים בינוניים, שוטפים, מסירים את הקליפה ופורסים לפרוסות דקות.
  • 3 מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים, מעבירים לתבנית פאי בקוטר 26, מצמידים לתבנית, מיישרים שוליים וחותכים שאריות בצק. מחוררים עם מזלג ושמים ל- 5 דקות במקפיא.
  • 4 מוציאים מהמקפיא, מורחים את ריבת המשמש על הקלתית, מסדרים מעל את התפוחים ומניחים על כל תפוח שוקולד צ`יפס.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות, עד שהקלתית נראית אפויה ושחומה.
  • 6 מוציאים מהתנור ומצננים מעט. בינתיים מכינים ג` לי לפי ההוראות על האריזה. ברגע שמתחיל להסמיך שופכים על העוגה בצורה אחידה. ברגע שהעוגה הגיעה לטמפרטורת החדר - מכניסים למקרר להתייצבות הג`לי.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 15.6% 7.6% 73.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב