דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (8 טארטים קטנים או טארט אחד בתבנית 24)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט תפוחים אישי
טארט תפוחים אישי מושלם לחג
  • הכנת הבצק:
  • 1 מניחים בקערה את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל והחמאה, ומערבבים מעט לפירורים.
  • 2 מוסיפים אל התערובת את החלמון, המים, גרידת הלימון והמלח, ומערבבים עד לקבלת בצד אחיד.
  • 3 מכניסים למקרר למשך שעה מינימום.
  • הכנת הפטיסייר:
  • 1 מחממים בקלחת כוס וחצ חלב ביחד עם תוכן חצי מקל הוניל, הדבש, הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 מערבבים בקערה את הביצים עם הקורנפלור, ומשלבים גם את חצי כוס החלב שנותרה. משלבים את התערובת אל החלב החם (מסעיף 1) לאט ותוך כדי השוואת טמפרטורה.
  • 3 ממשיכים בערבוב עד להסמכת התערובת והפיכתה לקרם סמיך.
  • 4 מקררים מעט ומטמיעים בתערובת את החמאה וגרידת הלימון תוך כדי טריפה.
  • הרכבת המנה:
  • 1 מוציאים את הבצק מהקירור, מרדדים, קורצים עיגולים בגודל התבניות האישיות ומהדקים היטב (הבצק צריך לכסות את השוליים).
  • 2 מכניסים שוב למקרר למשך כרבע שעה. בינתיים מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 3 אופים את הבצק בתנור למשך כ- 20 דקות בלבד, מוציאים וממלאים בקרם הפטיסייר. מעל הקרם לסדר בצורה יפה את התפוחים (כמו בתמונות).
  • 4 מזגגים את הטארטלטים בדבש ואופים שוב במשך כ- 40 דקות עד להזהבה נאה.
  • 5 לאחר האפייה מפדרים באבקת סוכר לפי הטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות טארטלטים או תבנית אחת 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל. לפרווה: אני לא ניסיתי במרגרינה. במקום חלב אפשר קרם קוקוס או חלס סויה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 20.5% 8.7% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב