דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת פילו, בשר ופירה
  • 1 להפשיר את בצק הפילו, לשמן 6 עלים עם שמן הזית ולהניח בצד.
  • 2 לקצוץ את שני הבצלים ולהזהיב בשתי כפות שמן.
  • 3 לבשל את תפוחי האדמה עד שיתרככו.
  • 4 לקלוף את תפוחי האדמה ולמעוך לפירה, להוסיף לתערובת הפירה מחצית מהבצל המטוגן, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  • 5 למחצית השנייה של הבצל המטוגן להוסיף את הבשר, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, רוטב צ`ילי, שום כתוש ולטגן עד שהבשר משנה צבעו, לקראת הסוף להוסיף את רסק העגבניות מעורבב עם 5 כפות מים.
  • 6 להכנת הפשטידה:
  • א. להניח על תבנית אפיה 3 עלי פילו מקופלים לשניים.
  • ב. למרוח מחצית מהפירה מעל עלי הפילו.
  • ג. על הפירה לשים בשכבה אחידה את הבשר.
  • ד. מעל למרוח את מחצית הנותרת של הפירה.
  • ה. מעל הכל להניח את 3 עלי הפילו הנותרים מקופלים לשניים.
  • 7 לחמם תנור אפיה לחום בינוני ולאפות כשעה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 18.7% 19.8% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב