דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הספגטי והירקות
  • ספגטי מס` 8 - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
  • גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קלופים וחתוכים לרצועות
  • פלפלים אדומים - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    או פלפלים ירוקים
  • חזה העוף והבצל
  • חזה עוף - 500 גרם
    נקי וחתוך לרצועות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    מגורד
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • התיבול
  • סילאן - כף (22 גרם)
    טבעי
  • מיץ לימון - כפית (5 מ"ל)
    סחוט טרי
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל לבן - קורט
  • מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    רותחים

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ ספגטי עם חזה עוף
טעים וקל להכנה
  • 1 מרתיחים את הספגטי עם הגזר והפלפלים למשך כ- 5 דקות בלבד, מוציאים ומסננים (חוסך זמן).
  • 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חזה העוף עם הבצל למשך כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את הירקות עם הספגטי ושאר מרכיבי התיבול (מלבד המים), ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 10 דקות עד לצמצום הנוזלים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 14.8% 35.7% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב