דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • ספגטי מס` 8 - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קלופים וחתוכים לרצועות
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    או פלפלים ירוקים
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • חזה עוף - 500 גרם
    נקי וחתוך לרצועות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    מגורד
  • פפריקה - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • סילאן - כף (22 גרם)
    לפי הטעם
  • מיץ לימון - כפית (5 מ"ל)
    לפי הטעם
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל לבן - קורט
    לפי הטעם
  • מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ ספגטי עם חזה עוף
טעים וקל להכנה
  • 1 מרתיחים את הגזר והפלפלים עם הספגטי למשך כ- 5 דקות בלבד, מוציאים ומסננים (חוסך זמן).
  • 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חזה העוף עם הבצל כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את הירקות עם הפסטה ושאר המצרכים, ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 10 דקות עד לצמצום הנוזלים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 14.8% 35.7% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב