דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון עסיסי בתנור עם ירקות
אין כמו דג עסיסי לצהריים
  • 1 לוקחים תבנית מלבנית חד פעמית ומוזגים לתוכה את המים.
  • 2 מעל המים מניחים נייר אפייה ועליו מניחים את הפלפלים, השום והגזר, ומעל מניחים את הדגים (5 פילטים).
  • 3 בקערה מערבבים את השמן עם התבלינים ומוזגים מעל הדגים.
  • 4 מניחים מעל את תפוחי האדמה ואת העגבניה, סוגרים את נייר האפייה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית חד פעמית.

הערך התזונתי לא כולל את החוואיג`. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא מניחים את הדגים במים משתי סיבות: כדי לא לפגום בחלבון של הדג וכיוון שהדג עצמו מגיר נוזלים. אנחנו רוצים לשמור על הטעם יחד עם התבלינים ששמנו והמטרה היא בעצם לא ליצור רוטב. המים מתחת לנייר האפייה משמשים כאמבטיית אדים. דג בתנור נוטה להתייבש וזה שומר על הלחות והעסיסיות של הדג. איך סוגרים את נייר האפייה? זו לא אמורה להיות סגירה מלאה אלא להיפך - צריך להישאר פתח. אם נייר האפייה גדול מקוטר התבנית אנחנו מקפלים אותו כלפי מעלה. שוב, המטרה לשמור כמה שיותר על הלחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 32.2% 47.4% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב