דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר בקערת דלעת
הצעת הגשה מעניינת לקציצות בשר
  • 1 לחתוך בקצה למעלה את הדלעת ולהוציא מתוכה את הגרעינים.
  • 2 בקערה לערבב וללוש היטב את בשר הבקר הטחון, האורז, הבצל, השום, המלח, הפלפל השחור והכוסברה המיובשת.
  • 3 לקחת 3 כפות מתערובת הבשר, לגלגל בעזרת ידיים רטובות ולהכין קציצות עגולות. להניח את הדלעת בתוך סיר עמוק, ובתוך הדלעת לשים את הקציצות.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות והמים לתוך הדלעת, לפזר מעל את אבקת מרק העוף והפפריקה, להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית במשך כ- 40 דקות עד שהדלעת מוכנה.
  • 5 אופן ההגשה: להניח את הדלעת על צלחת נאה ולפזר ליופי שוב פפריקה אדומה גסה וכמה כפות של רוטב העגבניות.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פלפל השאטה החריף הטחון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 8.8% 38.5% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב