מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קינוח צרפתי טעים ביותר
- 1 ממיסים במיקרוגל את החמאה ובינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
- 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את הביצים, הדבש והסוכר.
- 3 מנפים את הקמח, מערבבים יחד עם אבקת האפייה, מוסיפים למיקסר ומערבבים רק עד שלא רואים יותר את הקמח.
- 4 מוסיפים את החמאה המומסת במהירות איטית לקערת המיקסר.
- 5 מעבירים למקרר עד שהבלילה מתקשה מעט (המחמירים הצרפתים יגידו להעביר ללילה שלם, אני הסתפקתי בשעה).
- 6 מחלקים את הבלילה לשניים - חצי מעבירים לשקית זילוף (זו תהיה בלילת הדבש) ואת החצי השני מערבבים עם קקאו ליצירת החצי השוקולדי.
- 7 משמנים את תבנית המדלן ומזלפים את בלילת הדבש עד קצת פחות מחצי גובה השקע. לוקחים את שקית הזילוף עם בלילת השוקולד ומזלפים אותה מהצד לתוך השקעים, כך שהשוקולד "ידחוף" את הדבש וייצור לנו בסוף את העוגיה חצי-חצי.
- 8 מכניסים את העוגיות לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, או עד שרואים את החצי של הדבש מתחיל להשחים.
- 9 מצננים על רשת ומגישים עוגיות מדלן טעימות ומיוחדות.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מדלן.
זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הבלילה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
32.5% |
9.7% |
56.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב