דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (4 שוקי עוף למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף במחבת
שוקיים עם רטבים ותבלינים
  • 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם השמן.
  • 2 להוסיף את שוקי העוף, לערבב היטב, לכסות ולהניח במקרר כשעה.
  • 3 לחמם מחבת טפלון, להניח את השוקיים במחבת ולטגן מכל הצדדים עד להשחמה (לטגן על להבה בינונית כדי שהעוף יתבשל).
  • 4 בתיאבון חיוך

משלק שוקי העוף הוא של חלקים אכילים בלבד (לשם קבלת ערך תזונתי מדויק יותר) - כמובן שיש להשתמש בשוקי עוף רגילות עם העצם. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור השוקיים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 25.8% 63.3% 10.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב