מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 465 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קישואים ממולאים בבשר ואורז למנה העיקרית
- הכנת המלית:
- 1 מחממים מחבת, מוסיפים את השמן, מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומצננים.
- 2 שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לתערובת אחידה.
- הכנת הרוטב:
- 1 מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את שימורי העגבניות, ממרח העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה.
- 3 מנמיכים את האש ומתבלים במלח ומיץ לימון.
- 4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור למשך כ- 10 דקות.
- הרכבת ובישול המנה:
- 1 ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר והאורז, ומניחים אותם בסיר עם רוטב העגבניות.
- 2 מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי. במהלך הבישול הופכים את הקישואים ועם כף שופכים עליהם מהרוטב.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את ממרח העגבניות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.7% |
10.2% |
24.7% |
55.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב