דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (12-16 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם קרם ריבת חלב
אין על השילוב בין גבינה לריבת חלב
  • 1 את הגבינה והשמנת לסנן מנוזלים במשך כשעה.
  • 2 להניח בקערה את הגבינה והשמנת המסוננות, ולהוסיף את החלמונים, גרידת הלימון וסוכר הוניל. לערבב את הקורנפלור עם 1/4 כוס סוכר ולהוסיף גם כן לתערובת הגבינה. לערבב היטב.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר הנותר (3/4 כוס) עד לקבלת קצף יציב. סה"כ משתמשים במתכון בכוס סוכר אחת.
  • 4 לשלב את הקצף לתערובת הגבינה.
  • 5 לרפד תבנית בנייר אפייה ולהעביר לתוכה את תערובת העוגה.
  • 6 להכניס לאפייה בתנור מחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה, לאחר מכן להוריד את הטמפרטורה ל- 170 מעלות, להמשיך לאפות במשך כ- 10 דקות, להוריד לחום של 150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כשעה. לאחר האפייה להשאיר את העוגה להתקרר בתנור עוד כשעה.
  • 7 לאחר שהעוגה התקררה להכין את הציפוי: להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קרם יציב, לשלב את ריבת החלב ולצפות את העוגה. לקשט את העוגה כראות עיניכם. התוצאה: עוגת גבינה וריבת חלב טעימה במיוחד.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ בעלת שוליים גבוהיים או מרופדת בשוליים בנייר אפייה.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי העוגה. לפרחים לקישוט הוספתי עוד מעט ריבת חלב כדי לשנות את הגוון (שיהיה יותר כהה) והנקודה על הפרח היא של ריבת חלב מלמעלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.8% 19.1% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב