מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
נתחוני עוף טעימים במיוחד
- הכנת תיבול העוף:
- 1 מניחים את נתחוני ההעוף בקערה.
- 2 מתבלים ומניחים בצד למשך כ- 20 דקות לספיגת טעמים.
- הכנת בלילת הטמפורה:
- 1 טורפים בקערה את הביצה, המלח, אבקת השום והמים.
- 2 מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת חלקה.
- 3 שמים את נתחוני העוף בבלילת הטמפורה.
- 4 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק (ראו מידע נוסף). כאשר השמן חם מאוד מטגנים את נתחוני העוף במשך כ- 4 דקות עד להזהבה.
- 5 מניחים בצד על מגש עם נייר סופג.
- הכנת הרוטב והרכבת המנה:
- 1 מערבבים בקערה קטנה את כל מצרכי הרוטב.
- 2 מחממים בווק את הרוטב כדקה, מוסיפים את נתחוני העוף המטוגנים, מערבבים ומפזרים שומשום מעל.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
במקום הפלפל החריף אפשר להשתמש ברוטב צ`ילי חריף לפי הטעם (אך עדיף עם הפלפל החריף הטרי כמובן).
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בנתחוני העוף לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
21.1% |
35.4% |
43% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב