דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות יו יו מרוקאיות
יו יו מהמטבח המרוקאי
  • 1 לשים יחד את כל מצרכי הבצק לפי הסדר (הבצק מאוד נעים, שמנוני ולא דביק), ונותנים לו מנוחה של כחצי שעה.
  • 2 קורצים מהבצק עיגולים ופותחים חור באמצע בעזרת היד (צורת גלגל).
  • 3 מטגנים בשמן חם (כ- 3 ס"מ מגובה הסיר - זה לא חייב להיות שמן עמוק מכיוון שבמילא היו יו צף. ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) אבל לא רותח למשך כ- 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
  • 4 הכנת סירופ הסוכר: מבשלים את הסוכר, המים ומיץ הלימון יחד במשך כ- 7 דקות ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • 5 טובלים בסירופ הסוכר ומגלגלים בקוקוס.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בעוגיות היו יו לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן של כ- 3 ס"מ מגובה הסיר. העוגיות מזוהות גם עם המטבח הטוניסאי והטריפוליטאי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 17% 8% 74%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב