דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (12-16 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת נקטרינות הפוכה
עוגת נקטרינות טעימה
  • 1 לטפטף את מיץ הלימון על פלחי הנקטרינה ולהניח בצד כ- 2 דקות.
  • 2 לערבב את הביצים עם שאר המצרכים לפי הסדר (חוץ מאבקת הסוכר, השמן לתבנית והקמח לתבנית).
  • 3 לשמן ולקמח תבנית עגולה 22 ס"מ.
  • 4 לסדר את פלחי הנקטרינה בצורה סיבובית, לשפוך את הבלילה על הנקטרינות ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 לקרר, להפוך את התבנית על כלי הגשה ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 27.3% 9.4% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב