דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק כנפיים עם אטריות
מרק כנפיים קל להכנה
  • 1 מבשלים את הכנפיים במים הרותחים למשך כ- 15 דקות על אש גבוהה (מוציאים את הקצף שנוצר).
  • 2 מוסיפים את כל התבלינים לפי הטעם ומבשלים כ- 20 דקות נוספות עד לריכוך.
  • 3 מוסיפים את האטריות למרק ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 מכבים את הגז (האטריות תמשיכנה להתבשל).
  • 5 הרי לכם מרק כנפיים טעים ליום חורפי קר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש מעל עם פטרוזיליה טרייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 17.5% 66.9% 15%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב