דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

  • חזה ההודו
  • חזה הודו - 2 ק"ג
    נקבה
  • המרינדה
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מלח ים אטלנטי - 2 כפות שטוחות - סה"כ (42 גרם)
  • מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
    רותחים
  • שום - 8 שיניים
    פרוסות
  • פפריקה - 2 כפות שטוחות
    מתוקה
  • עלי דפנה - 2 יחידות
  • הציפוי
  • דבש - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • חרדל דיז`ון - 2 כפות - סה"כ (30 גרם)
  • אורגנו מיובש - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (0 גרם)
  • פלפל צ`ילי יבש - 1/8 כפית
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה ביתית עם דבש, פפריקה ושום
פסטרמה מתובלת בסגנון ביתי טעים במיוחד
  • 1 להמיס בקערה את הסוכר והמלח במים הרותחים ולצנן.
  • 2 להוסיף את יתר המצרכים ולערבב.
  • 3 לקשור כל חזה בחוט ולהניח במרינדה.
  • 4 לשים במקרר למשך 24 שעות.
  • 5 להפוך כל 5-6 שעות את הנתח לצידו השני במרינדה.
  • 6 להוציא כשעה לפני שצולים את הנתח ולמרוח עליו את הציפוי מכל הצדדים. הכנת הציפוי: לערבב את כל המצרכים בקערה קטנה.
  • 7 לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות, להניח את הנתח על הרשת ולצלות למשך כ- 8 דקות.
  • 8 להוריד את הטמפרטורה ל- 150 מעלות ולהמשיך לצלות כ- 50 דקות נוספות.
  • 9 לצנן, לפרוס דק ולשמור במקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חוט קשירה.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה ופלפל הצ`ילי היבש. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הפסטרמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 5.1% 81.3% 12.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב