דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטרמה ביתית עם דבש, פפריקה ושום
פסטרמה ביתית עם דבש, פפריקה ושום
פסטרמה מתובלת בסגנון ביתי טעים במיוחד

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להמיס בקערה את הסוכר והמלח במים הרותחים ולצנן.
  • 2 להוסיף את יתר המצרכים ולערבב.
  • 3 לקשור כל חזה בחוט ולהניח במרינדה.
  • 4 לשים במקרר למשך 24 שעות.
  • 5 להפוך כל 5-6 שעות את הנתח לצידו השני במרינדה.
  • 6 להוציא כשעה לפני שצולים את הנתח ולמרוח עליו את הציפוי מכל הצדדים. הכנת הציפוי: לערבב את כל המצרכים בקערה קטנה.
  • 7 לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות, להניח את הנתח על הרשת ולצלות למשך כ- 8 דקות.
  • 8 להוריד את הטמפרטורה ל- 150 מעלות ולהמשיך לצלות כ- 50 דקות נוספות.
  • 9 לצנן, לפרוס דק ולשמור במקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חוט קשירה.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה ופלפל הצ`ילי היבש. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הפסטרמה.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)219121
חלבונים (גרם)40.59 22.43
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)4.57 2.53
שומנים (גרם)2.55 1.41
מתוכם שומן רווי (גרם)0.54 0.3
כולסטרול (מ"ג)110.67 61.16
נתרן (מ"ג)105.2458.16
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 0.27
מים (גרם)125.9469.6
ויטמין A (מק"ג)21.1511.69
ויטמין B (מ"ג)12.236.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.11
ויטמין B3 (מ"ג)10.145.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.980.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.830.46
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.065.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.520.29
ויטמין C (מ"ג)1.760.97
ויטמין D (מק"ג)0.270.15
ויטמין E (מ"ג)0.360.2
ויטמין K (מק"ג)0.810.45
סידן (מ"ג)25.5914.14
ברזל (מ"ג)2.311.28
מגנזיום (מ"ג)41.522.94
זרחן (מ"ג)307.29169.84
אבץ (מ"ג)2.411.33
אשלגן (מ"ג)424.9234.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.160.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 5.1% 81.3% 12.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.