מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 1.35 ק"ג למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מרתיחים 5 ליטר מים בסיר (10 כוסות מים), כשהמים מבעבעים מוסיפים את כף המלח וכפית הפלפל ומכניסים פנימה את העוף החתוך.
- 2 חותכים את הכרוב דק (אני השתמשתי במתכון בכרוב לבן), קולפים את התפו"א וחותכים אותם לרבעים.
- 3 עם כף מוציאים מהסיר את הקצף שנוצר על פני המים ומכניסים פנימה את הכרוב והתפו"א שחתכנו ומנמיכים מעט את האש.
- 4 קוצצים את הבצל ומטגנים עם כף השמן על אש בינונית עד להזהבה, אחרי הזהבה מוסיפים את רסק העגבניות, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר וחצי כוס המים. מערבבים היטב.
- 5 בודקים אם יש עוד קצף על פני המים בסיר ומוציאים אותו שוב עם כף.
- 6 מכניסים פנימה את תערובת הבצל.
- 7 נותנים למרק להתבשל עוד כ- 20 דקות.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מקורו של הבורשט הוא באוקראינה. ישנם סוגים שונים של בורשט וזהו הנוסח שנפוץ במטבח הקווקזי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
12.8% |
48.3% |
32.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב