גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח קווקאזי | » | בורשט - מרק כרוב אדום |
6 מנות/יחידות, 1.35 ק"ג למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מקורו של הבורשט הוא באוקראינה. ישנם סוגים שונים של בורשט וזהו הנוסח שנפוץ במטבח הקווקזי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 459 | 34 |
חלבונים (גרם) | 50.52 | 3.76 |
פחמימות (גרם) | 34 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.66 | 0.57 |
שומנים (גרם) | 13.35 | 0.99 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.26 | 0.24 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 138.33 | 10.28 |
נתרן (מ"ג) | 1,306 | 97.11 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.36 | 0.47 |
מים (גרם) | 1,236 | 91.85 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 119.18 | 8.86 |
ויטמין B (מ"ג) | 16.1 | 1.2 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.3 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.42 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 12.2 | 0.91 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.04 | 0.15 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.05 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 85.66 | 6.37 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.37 | 0.03 |
ויטמין C (מ"ג) | 73.6 | 5.47 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.18 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 248.72 | 18.49 |
סידן (מ"ג) | 156.27 | 11.62 |
ברזל (מ"ג) | 4.47 | 0.33 |
מגנזיום (מ"ג) | 99.44 | 7.39 |
זרחן (מ"ג) | 359.07 | 26.69 |
אבץ (מ"ג) | 4.29 | 0.32 |
אשלגן (מ"ג) | 1,148 | 85.37 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.94 | 0.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.26 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.58 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 3.67 | 0.27 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 3.22 | 0.24 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם