דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 587 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות מוקפצות עם ירקות וקוביות סלמון
אין כמו לשלב סלמון בטריאקי במוקפץ
  • 1 מחממים היטב את השמן בווק עד שמעלה אדים.
  • 2 מקפיצים תחילה את הבצל הלבן, הגזר והפלפלים, מוסיפים את הג`ינג`ר והשום, מקפיצים עוד כדקה, מוסיפים את הכרוב והפטריות ומקפיצים עוד כדקה.
  • 3 מוציאים את הירקות, מחממים שוב את הווק היטב עם שתי כפות השמן הנוספות להקפצת הדג ומקפיצים את הסלמון (משתדלים שלא לערבב יותר מדי בכדי שלא יתפרק). כשהדג משנה את צבעו מוסיפים את רוטב הטריאקי, מקפיצים כ- 2 דקות נוספות ומוצאים את הדג.
  • 4 מחממים שוב את הווק ומכניסים את מצרכי התיבול (רוטב הסויה, הטריאקי, הצ`ילי המתוק ורוטב ההוי סטיר), מערבבים ומוסיפים את האטריות המבושלות מראש. מערבבים היטב כך שכל האטריות תהיינה מצופות ברטבים, מוסיפים את הירקות שהקפצנו ובנוסף את הכרפס, הכוסברה, הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים עוד כדקה ומסדרים מעל את קוביות הדג. מגישים עם מעט שומשום קלוי, בוטנים גרוסים ופלח לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את רוטב ההוי סטיר. אני השתמשתי באטריות ביצים רחבות מיוחדות שמצאתי אבל אפשר עם אטריות נודלס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 18.5% 19.7% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב