דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר בקר עם תפוח אדמה וחומוס
  • 1 לנקות את הבשר משומן מיותר.
  • 2 לחמם את השמן בסיר ולטגן קלות את הבשר משני צידיו.
  • 3 לפרוס את הבצלים הסגולים לעיגולים ואת בצל הלבן לקצוץ לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
  • 4 לאחר שהבצל השחים קלות להוסיף את העגבניות הקצוצות.
  • 5 לאחר ערבוב של כשתי דקות להוסיף את המים ואת גרגירי החומוס ולבשל כחצי שעה.
  • 6 להוסיף את תפוחי האדמה, המלח, הפלפל השחור, הכמון ומרק העוף.
  • 7 לבשל עוד כחצי שעה, להוסיף קורט אגוז מוסקט.
  • 8 להעביר לצלחת הגשה נאה את הבשר והירקות ללא הנוזלים.
  • 9 לצקת מעל את הרוטב שנותר בסיר.
  • 10 לפזר מעל התבשיל את השמיר הקצוץ לקישוט.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 11.8% 19.1% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב