דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (מנה = קציצה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר עם שעועית ירוקה
  • 1 שימו את הבשר הטחון בקערה.
  • 2 קצצו את הבצלים והוסיפו לבשר הטחון.
  • 3 קצצו 4 גבעולי פטרוזיליה והוסיפו אל הקערה.
  • 4 הוסיפו מלח, פלפל שחור וכמון.
  • 5 ערבבו את כל החומרים לתערובת אחידה ולושו מעט.
  • 6 השתמשו במכשיר לעשיית פלאפל וצרו כדורי בשר עגולים או צרו כדורי בשר אחידים בקוטר של 5 ס"מ.
  • 7 טגנו את כדורי הבשר במחבת משני צידם עד להשחמה.
  • 8 הניחו את השעועית בסיר עם מים (המים צריכים לכסות את השעועית), הביאו לרתיחה ובשלו כ- 15 דקות.
  • 9 הוציאו את השעועית מהסיר והעבירו למסננת.
  • 10 סדרו את השעועית בצלחת הגשה וצקו מעל את מיץ הלימון.
  • 11 סדרו את קציצות הבשר מעל השעועית.
  • 12 פזרו מעל את 2 גבעולי הפטרוזיליה הטרייה ואת הבזיליקום היבש.
טיפ למתכון
טיפ: חיתכו את הקציצות באמצע כדי לוודא שאכן התבשלו כראוי.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 23.4% 58.4% 15.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב