מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 584 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להשרות את נתחי הדג במלח (כפית), מיץ לימון וחומץ למשך חצי שעה.
- 2 לפרוס את הנתחים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
- 3 להכין צלחת עם קמח, אחת עם ביצים ומתובלת בקורט מלח ואחת לפירורי לחם.
- 4 לחמם שמן במחבת. לטבול את חתיכות הדג בקמח, ביצה ופירורי לחם ולהכניס למחבת. לטגן עד להשחמה. להוציא לנייר סופג.
- 5 בקערה שטוחה לערבב מים, מלח (קורט), שום כתוש וכוסברה, לטעום ולתקן תיבול.
- 6 להכניס את חתיכות הדג למשרה של מי השום ולהגיש.
- 7 לבריאות.
טיפ למתכון
להשתמש בקרפיון במקום בנסיכת הנילוס. אפשר להגיש את הדג ולשפוך מעליו מעט מהרוטב.
במקור עושים את המתכון עם דג קרפיון אבל אני הכנתי עם דג נסיכת הנילוס ויצא מעולה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
14.9% |
54.9% |
29.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב