מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר בקר מהמטבח הגיאורגי
- 1 בסיר לשים את קוביות הבשר, למלא במים ולהביא לרתיחה (לניקוי הבשר).
- 2 לשפוך את המים ולשטוף את הבשר היטב.
- 3 לשים בסיר מים נקיים ולבשל את קוביות הבשר במשך כ- 40 דקות.
- 4 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הבשר המבושל, תפוחי האדמה, תפוחי העץ והשזיפים (שזיפים קטנים ושלמים ללא גלעין), לתבל בסוכר, המלח, הפלפל השחור והתמרהינדי, להוסיף את ריבת השזיפים והכוסברה המיובשת, ולערבב.
- 5 לבשל על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות. לאחר מכן, להוסיף את רסק העגבניות המעורבב עם המים, לערבב ולבשל כ- 30 דקות נוספות על אש נמוכה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את התמרינדי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.7% |
10.6% |
24.2% |
60.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב