מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים ופטריות טעים וקל להכנה
- 1 לפזר את המלח על החצילים ולהניח בצד כחצי שעה. לייבש את החצילים בנייר מגבת, לחמם את השמן במחבת (יש צורך בשמן עמוק), לטגן עד להשחמה ולקרר.
- 2 להניח את החצילים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב בעדינות ולהעביר לכלי הגשה.
- 3 לקשט בעוד פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם ולשמור במקרר.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים. יש לטגן בשמן עמוק. ניתן להשתמש גם בפטריות מקופסא. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.4% |
60% |
5.1% |
27.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב