דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה ביתית
שווארמה ביתית מחזה הודו
  • 1 פורסים את בשר ההודו לפרוסות, מניחים בסיר ומתבלים בשמן הזית והתבלינים. משהים כחצי שעה במקרר כדי שהבשר יספוג את הטעמים. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 מסדרים את פרוסות הבשר על תבנית ואופים בתנור למשך כ- 15 דקות, הופכים אותן ואופים למשך כ- 5-7 דקות נוספות (לא לייבש יותר מדי!).
  • 3 מוציאים את ההודו מהתנור וחותכים את הפרוסות לרצועות דקות.
  • 4 מוסיפים את שמן הזית ומבשלים על אש קטנה למשך כ- 5 דקות.
  • 5 מגישים שווארמה הודו ביתית מושלמת עם סלט וטחינה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית את כמות השמן ל- 2 כפות כדי שהמנה תהיה דיאטטית יותר.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להוסיף תערובת תבלינים מוכנה לשווארמה במקום התבלינים שבמתכון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 14.9% 80.5% 3.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב