דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (10-12 קציצות עוף בתנור (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף טחון בתנור
קציצות עוף קלאסיות אפויות בתנור
  • 1 בקערה לערבב היטב את כל מצרכי הקציצות..
  • 2 בצלחת לשים את פירורי הלחם.
  • 3 לקחת כ- 3 כפות מתערובת העוף הטחון ולהכין קציצות עם הידיים.
  • 4 לצפות את הקציצות בפירורי הלחם ולהניח בתבנית משומנת בשמן הזית (מומלץ גם להבריש את הקציצות בשמן הזית).
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שמוכן. מתאימות מאוד לצד אורז, תפוחי אדמה או פתיתים. הרי לכם קציצות עוף טחון אפויות בתנור שכל אחד ישמח לקבל לארוחת הצהריים שלו.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 16.7% 53.8% 26.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב