דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סירות קישואים ממולאות בשר ותערובת פיצוחים
מנה ראשונה טעימה וקלה להכנה, צילום: יולה זובריצקי
  • 1 שוטפים היטב את הקישואים וקוטמים את הקצוות. חוצים את הקישואים לאורכם ומרוקנים את תוכנם באמצעות כפית.
  • 2 מערבבים בקערה את מצרכי המלית, ממלאים בנדיבות כל חצי קישוא בתערובת ומניחים בצד.
  • 3 מסדרים בתבנית פיירקס גדולה את חצאי הקישואים הממולאים ומזלפים מעליהם את מצרכי הרוטב (כל מרכיב בנפרד). מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה.
  • 4 מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות, או עד שהקישואים משחימים מעט ורכים (אך לא רכים מדי).
  • 5 בתיאבון חיוך

המתכון באדיבות רפאל`ס בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 25.5% 37.2% 28.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב