דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל התפוחים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה בתוך תפוח עץ
קינוח מקורי וטעים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170-175 מעלות.
  • 2 בעזרת כפית פריזאית (אפשר גם רגילה) מוציאים את הגרעינים ואת פנים התפוחים (ירוקים או אדומים). שימו לב: משאירים קצת מסביב כדי שהתפוח יהיה יציב באפייה ונזהרים שלא לעשות חור בתחתית.
  • 3 בקערה מערבבים היטב את מצרכים המילוי/העוגה. טועמים ומוודאים שמספיק מתוק לכם.
  • 4 בעזרת כף ממלאים את התפוחים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • 5 אופים במשך כ- 25 דקות עד שהגבינה מתייצבת. מוציאים מהתנור ונותנים לקינוח להגיע לטמפרטורת החדר. בזמן הזה המלית גם תתייצב.
  • 6 הצעת הגשה: שופכים מעט סירופ מייפל מעל, מקשטים בפקאנים ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • טיפים:
  • 1 את הקינוח, אם נשאר או אם מכינים מראש, שומרים במקרר.
  • 2 הקינוח הכי טעים כשהוא חמים. אם מוציאים מהמקרר - יש לחמם 20-30 שניות במיקרוגל או בתנור בחום של 150 מעלות למשך 10-15 דקות.
  • 3 מי שרוצה קינוח רזה יותר יכול להשתמש בגבינת טוב טעם 5% (באותה כמות של 250 גרם). יוצא מצויין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 17.3% 4.9% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב