דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי מוס שוקולד ותותים
כל מה שצריך להיות בפאי מפנק
  • הכנת בצק הפאי:
  • 1 מנפים את הקמח ואבקת הקקאו לקערה קטנה.
  • 2 מערבלים את החמאה ואבקת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 3 מוסיפים את החלמון ומערבלים עד שנטמע בחמאה.
  • 4 מוסיפים את תערובת הקמח ואבקת הקקאו, ומערבלים עד שנוצר בצק.
  • 5 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  • 6 מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט, אוספים את הבצק בזהירות על המערוך, מניחים בתבנית משומנת ומהדקים היטב בצדדים.
  • 7 מחוררים את הפאי עם מזלג, אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 25 דקות ומצננים.
  • הכנת המוס:
  • 1 שוברים את השוקולד, ממיסים במיקרוגל ביחד עם השמנת המתוקה (250 מ"ל) עד להמסה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
  • 2 מעבירים את התערובת למקרר ל- 3 שעות עד שהיא קרה ומוצקה.
  • 3 מעבירים את תערובת השוקולד למיקסר עם וו הקצפה, מוסיפים 125 מ"ל שמנת מתוקה ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
  • 4 יוצקים את הקרם על הקלתית ומיישרים.
  • 5 מוסיפים תותים ופרלינים משוקולד, ומעבירים למקרר לכ- 4 שעות לפחות עד שהפאי יתייצב.
  • 6 מתקבל פאי מוס שוקולד ותותים מושלם - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ.

הכנת הפרלינים: מכינים משוקולד מומס עם מעט שמן ויוצקים לתבנית מסיליקון (כך גם את הספרות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 40.5% 6.6% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב