דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש פיצה מבצק פריך מתובל
שילוב טעים בין קיש לפיצה
  • הכנת הבצק:
  • 1 במעבד המזון שמים את קוביות החמאה, מוסיפים את הקמח והמלח ומעבדים בפולסים לפירורים.
  • 2 מוסיפים את עשבי התיבול, החלמונים ושמן הזית, ממשיכים לעבד ומוסיפים את המים.
  • 3 מעבדים כדקה עד להתחלת איחוד הבצק.
  • 4 מוציאים את הבצק למשטח מקומח, מעבדים מעט לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לקירור של שעה.
  • 5 מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית פאי. מסדרים מעל הבצק נייר כסף ומעל מניחים קטניות (שעועית לבנה או חומוס).
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות (אפייה עיוורת).
  • 7 מוציאים מהתנור, מורידים את נייר הכסף והקטניות ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של 10-15 דקות עד להזהבה של הבצק.
  • 8 מוציאים ומצננים מעט.
  • הכנת המלית וסיום הכנת המנה:
  • 1 בסיר על הגז מחממים את שמן הזית, מוסיפים את רסק העגבניות והשום הכתוש ומטגנים כדקה.
  • 2 מוסיפים את השמנת לבישול ואת עשבי התיבול הטריים והאורגנו היבש, מבשלים כ- 5 דקות, ממליחים מעט, מורידים מהאש ומצננים מספר דקות.
  • 3 מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב את הבלילה.
  • 4 שופכים את המילוי לתוך הפאי, מפזרים מעל את הגבינות, מסדרים את הפטריות הפרוסות ומחזירים לאפייה תנור לכ- 10-15 דקות עד שהגבינות נמסות ומזהיבות מעט.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 ס"מ מתפרקת.

הערך התזונתי לא כולל את האורגנו הטרי. שיטת ההכנה כוללת גם את בישול הרוטב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 38.3% 14.7% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב