דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (15-20 סופגניות תפוחים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות תפוחים
סופגניות מקוריות מתפוחים
  • 1 לחמם את השמן לטיגון עמוק (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן).
  • 2 לערבב את מצרכי הבלילה לבלילה חלקה ללא גושים.
  • 3 לטבול את טבעות התפוחים בבלילה ולטגן בשמן העמוק החם עד להשחמה.
  • 4 להעביר לנייר סופג לספיגת השמן.
  • 5 לסדר על כלי הגשה ולפזר אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 6 הרי לכם סופגניות תפוחים קלות וטעימות לחנוכה.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן (טיגון בשמן עמוק).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 26.2% 5.7% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב